Culinaire impressie

AMUSE DINERS

Brandt in de Keuken verzorgt een amuse diner bestaande uit 7 op zichzelf staande gerechtjes. Dit complete menu is maaltijd vervangend en op iedere feestelijke gelegenheid uit te voeren. Alle gerechtjes kunnen staand gegeten worden, waardoor een informeel karakter onder de gasten ontstaat. Uiteraard kunnen wij ook de bediening hiervoor verzorgen.

BUFFETTEN

In overleg met onze opdrachtgever kan Brandt in de Keuken ieder gewenst buffet op maat verzorgen. Dit kan zowel koud en/of warm. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Aziatische, Franse, Hollandse, Italiaanse en tapas gerechten. De aankleding, linnen, borden en bestek verzorgen wij erbij.

KIPPENGRILL

Brandt in de Keuken beschikt over een mobiele kippengrill van waaruit wij vers gegrilde en gemarineerde boerderijkippetjes verzorgen. Hierbij presenteren wij diverse garnituren zoals warm aardappel- en groenten garnituur, diverse salades en sauzen. Broodsoorten zullen niet ontbreken.

BBQ

Barbecues verzorgt Brandt in de Keuken in diverse segmenten van eenvoudige gasbarbecue tot een BLACK EGG grill met houtskool. Diverse vis en vlees specialiteiten worden live in het bijzijn van de gasten bereid en geserveerd. Tevens serveren wij hierbij diverse salades, sauzen en brood. Borden en bestek verzorgen wij erbij.

AMUSES VOOR BIJ DE BORREL

Ook voor amuses bij uw borrel staat Brandt in de Keuken voor u klaar.